Zgodovina slotov

49

Zelo verjetno vas zanima izvor slotov – igralnih avtomatov, ki jih vsi poznamo. V tem članku bomo govorili o zgodovini priljubljenih igralnih avtomatov včeraj in danes. Zavrti kolo sreče pri prijavi v igralnico National Casino in si oglej zgodovino igralnih avtomatov!

Prvi igralni avtomati

Igralni avtomati, znani kot »tragaperras« v Španiji in »tragamonedas« v Latinski Ameriki, izvirajo iz Divjega zahoda sredi 19. stoletja. Po navalu pokra Texas Hold’em se je začel razvoj avtomatiziranih igralnih avtomatov. Prvi stroji so imeli 5 vrtljivih kolutov in igralci so lahko osvojili nagrade, kot so pijače, cigare ali drugo blago, in to že za 5 centov.

Tehnološki napredek v spletnih avtomatih

Po začetnem uspehu prvega igralnega avtomata se je začela pojavljati cela industrija proizvajalcev. Več podjetij je prevzelo izvirni sistem in razvilo lastne stroje, ki so postali priljubljeni v barih, saloni itd. Proizvajalec Herbert Mills je kot simbol postavil sadje, podjetje Bell-Fruit pa je ustvarilo znameniti simbol BAR.

Igralni avtomati so se v več kot 125. letih razširili v skoraj vse države sveta. Zahvaljujoč njihovemu napredku je zdaj na internetu mogoče najti več igralnih avtomatov, kot jih najdemo v tradicionalnih igralnicah in barih. V virtualni različici sta digitalna doba in prisotnost interneta omogočila uživanje v teh igrah na srečo na spletu in iz udobja vašega doma.

Igrajte na avtomatih še danes

Nova oblika reže uporablja programski sistem, ki ustvarja naključne rezultate. Ta popolnoma digitalna različica je regulirana za preprečevanje goljufij in je varna za igranje kadarkoli in kjerkoli. Danes so igralni avtomati še vedno v modi, zahvaljujoč novemu tehnološkemu napredku in privlačnemu dizajnu.

Sponzorirana objava.

Oceni šalo!