O nas

ROFL.si je novičarsko spletno mesto, ki ponuja smešne in zabavne vsebine za krajšanje časa in svojim obiskovalcem pričara prijetne občutke ob prebiranju ter jih pri tem tudi večkrat do solz nasmeje.

ROFL ime prihaja iz znane kratice “Rolling On the Floor Laughing” (od smeha se valjam po tleh ali slovensko “Umiram od smeha”), kar je hkrati tudi poslanstvo spletnega mesta. Za vas vneto iščemo in objavljamo zabavne videoposnetke, slike, šale, prigode domačih ljubljenčkov ter uganke in kvize za razgibavanje sivih celic za katere upamo, da vam bodo popestrile vsak dan. Ker smo prepričani, da je smeh pol zdravja.

O podjetju
MARS MEDIA, informacijske in medijske storitve, d.o.o.
Celovška cesta 160, SI-1000 Ljubljana
Davčna številka: 59431300
Matična številka: 8522006000
TRR: IBAN SI56 6100 0002 2997 592, SWIFT HDELSI22

Oglaševanje
ROFL.si predstavlja odlično priložnost za promocijo storitev in izdelkov. Ponujamo tudi številne druge možnosti sodelovanja.

Stopite v stik z nami
info@rofl.si

 


Novo! Prejmite smešnice na vaš e-mail!

: Dovoljenje: Strinjam se, da lahko stopite z mano v stik po e-pošti z uporabo podatkov, ki jih posredujem v tem obrazcu za namene pošiljanja novic, posodobitev in trženja.
Od novic se lahko kadarkoli odjavite. Če želite preklicati svoje soglasje kliknite povezavo za odjavo na dnu vsakega e-poštnega sporočila, ki vam ga pošljemo, ali pa nas kontaktirajte na info@rofl.si. Cenimo in spoštujemo vaše osebne podatke in zasebnost. Če si želite ogledati našo politiko zasebnosti, obiščite našo spletno stran. Z oddajo tega obrazca se strinjate, da lahko vaše podatke obdelujemo v skladu s temi pogoji.