Ugodnosti za bralce ROFL.si

Ljubitelji smešnega!

Tokrat imamo za vas povsem resno temo. V uredništvu smo vam pripravili nekaj aktualnih popustov, ki jih lahko koristite v spletni trgovini naših partnerjev. Brez heca!

Pohitite z unovčenjem kod, saj so nekatere časovno in količinsko omejene.


NAKIT&URE

V decembru so za vas pripravili prav poseben popust. S kodo “VESELI DECEMBER” prejmete 10% popust na vse! Koda velja za vse izdelke tako v spletni kot tudi v fizični trgovini. Povezava do spletne trgovine: https://nakit-ure.si/

Uporabiti morate kodo “VESELI DECEMBER“.


Revija RADAR

Revija Radar podarja našim bralcem darilo, ki traja vse leto. Darilo, ki vam bo razširilo obzorje. Darilo, ob katerem boste pozabili na vsakdan. Na spletni strani https://www.radar.si dobite letno naročnino na revijo RADAR s 30 % popustom.

Uporabiti morate kodo DARILO2021.

revija radar - Ugodnosti za bralce ROFL.si


Smešne in originalne majice

Spletna trgovina https://www.t-majice.si, ki izstopati s svojo originalnostjo in z motivi majic, ki jih ne najdete drugje, nudi našim bralcem 15% popust v svoji spletni trgovini.

Uporabiti morate kodo ROFL.

https://www.t-majice.si/


Nandika

Nandika nudi vsem našim bralcem 10 % popust v spletni trgovini http://www.mynandika.com/, kjer se ukvarjamo z razvojem, pripravo, proizvodnjo in prodajo naravnih izdelkov, ki so namenjeni naravni krepitvi imunskega sistema in služijo kot odlična podpora za regeneracijo in obnovo našega telesa.

Uporabiti morate kodo: 42pddmp7.

Nandika


Zeliščno posestvo Cvetka

Zeliščno posestvo Cvetka nudi vsem našim bralcem 20% popust na vse izdelke v spletni trgovini https://zelisca-cvetka.si/.

Uporabiti morate kodo ideja20.

logotip cvetka - Ugodnosti za bralce ROFL.si


 

Niste našli nič zase, obožujete pa popuste? Pišite nam, kaj bi radi kupili s popustom, in potrudili se bomo za vas!