Pismo obupanega fanta

186

Oglašam se vam, ker bi želel vaš odgovor na mojo hudo osebno travmo, ki me preganja. Že nekaj let živim s punco, ki jo zelo ljubim, problem pa je, ker imam občutek, da me vara.

Ne odgovarja mi na SMS sporočila, na klice, veliko hodi naokrog s prijateljicami in ko jo vprašam s katerimi, so to vedno ali sodelavke ali pa osebe, ki jih ne poznam.

Domov večkrat prihaja pozno ponoči in taxija, s katerim naj bi se pripeljala, nikoli ne vidim, čeprav slišim motor od avta, ona pa vedno zadnje metre pride peš. Veliko ji zvoni telefon in če se oglasim jaz, se na drugi strani veza prekine. Pred dnevi sem vzel v roke njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa se je močno razburila, češ da posegam v njeno zasebnost, zato sem se odločil, da končno pridem zadevi do dna.

Včeraj zvečer je šla zopet ven s prijateljicami in odločil sem se, da jo ob prihodu nekje skrit počakam in preverim, kako in s kom se bo ponoči pripeljala domov. Skril sem se za svoj avto in ko sem tako nekaj časa čepel, sem opazil, da se je na zadnjem blatniku na več koncih pojavila rja. Zdaj pa me zanima, kako naj to odstranim ali naj jo premažem s silikonom ali naj zamenjam blatnik, da se ne bo rja širila še drugam?

Zahvaljujem se za vaš čimprejšnji odgovor.
S spoštovanjem, Aljaž

4/5 - (1 glasov)