Jezna žena proda drag avto! 😂

309
18-letnik se vrne domov z lepim in povsem novim Porschejem … Takoj ko ga zagledata starša, da se vrača domov, sta bila milo rečeno šokirana. Oče: Moj sin, kje za vraga si dobil ta drag avto? Upam, da nisi pomislil, da bi ga ukradel…. Govori, povej mi!
Ne, tata, ne skrbi, glej, zjutraj sem kupil avto, – odvrne sin in skuša nekako pomiriti očeta! In pardon, s kakšnim denarjem? Fant tvojih let sigurno nima denarja, da bi kupil toliko drag avto, povej mi kaj več, daj mi razlago! Ati vem, da ne boš verjel, ampak za ta avto sem dal samo 15 eur. .. Kaj praviš? Kriči vidno jezen oče! To je nemogoče! Kdo za vraga bi ti prodal tako drag in inovativen avto za samo 15 evrov? Prodala mi ga je gospa, ki živi na koncu naše ulice, a ne vem imena… Sem sta se preselila nedolgo nazaj. Takoj ko me je videla, da kolesarim mimo, me je poklicala in ko sem pristopil, me je vztrajno spraševala ali želim kupiti Porscheja za samo 15 evrov, zato sem mislil, da je to enkratna priložnost v življenju in sem se takoj odločil sprejeti!
Oh neee! – reče fantkova mama – Nekaj ​​ni v redu, zagotovo te bo hotela izkoristiti!
Tako dečkova mama, vidno zaskrbljena, takoj pošlje moža na pogovor k tej gospe, da jo vpraša, kakšne čudne namene ima in kakšno igro se je igrala z njenim sinom … Oče pride pred hišo in ta gospa na svojem lepem in urejenem vrtu obrezuje svojo lepe vrtnice. Predstavi se: Živjo, sem oče fanta, ki ste mu zjutraj prodali Porscheja za samo 15 evrov. Rad bi vedel, zakaj ste to storili, gospa? Upam, da do malega fantka ne boste imela nobenih dvojnih ciljev.
Vidite, se nasmeje, pustite, da vam pojasnim – Danes zjutraj me je poklical mož in mi povedal, da je službeno odsoten, vendar zelo dobro vem, da je namesto tega na Havajih s svojo lepo mlado tajnico in imel je predrznost, da mi je rekel, da potrebuje denar, zato me je prosil, naj prodam njegov Porsche in da mu lahko pošljem denar in točno to sem storila!
5/5 - (1 glasov)