Vic: Trije prijatelji 🤣

Trije prijatelji umrejo v nesreči in angel jih vpraša: “Ko boste v krsti na pogrebu in bodo okoli vas sorodniki in prijatelji, kaj si želite, da bi rekli o vas?”
“Rad bi, da rečejo, bil je dober zdravnik in ljubeč družinski človek,” odgovori prvi. “Jaz bi rad, da bi rekli, da je bil ljubeč mož, šolski učitelj in človek, ki je veliko vplival na svoje učence,” pove drugi. Tretji pa odgovori: “Jaz pa bi rad, da rečejo – poglejte, premika se!”

Novo! Prejmite smešnice na vaš e-mail!

: Dovoljenje: Strinjam se, da lahko stopite z mano v stik po e-pošti z uporabo podatkov, ki jih posredujem v tem obrazcu za namene pošiljanja novic, posodobitev in trženja.
Od novic se lahko kadarkoli odjavite. Če želite preklicati svoje soglasje kliknite povezavo za odjavo na dnu vsakega e-poštnega sporočila, ki vam ga pošljemo, ali pa nas kontaktirajte na info@rofl.si. Cenimo in spoštujemo vaše osebne podatke in zasebnost. Če si želite ogledati našo politiko zasebnosti, obiščite našo spletno stran. Z oddajo tega obrazca se strinjate, da lahko vaše podatke obdelujemo v skladu s temi pogoji.