Vic: Mladenič kupuje kondome 😆😆

Mladenič stopi v lekarno in reče farmacevtu: “Živjo, lahko dobim kondom? Moja punca me je povabila na večerjo in mislim, da nekaj pričakuje od mene.”

Farmacevt mu da kondom, mladenič pa se ustavi in ​​se vrne: “Prosim, dajte mi še en kondom, ker je sestra moje punce luštna in vedno tako provokativno prekriža noge, da se mi zdi, da tudi ona nekaj pričakuje od mene.”

Končno od farmacevta dobi še en kondom!

“Mama moje punce je izredno lepa in ona me je povabila na večerjo, mislim, da tudi ona nekaj pričakuje od mene! Dajte mi še enega”

Med večerjo je mladenič sedel s svojo punco na levi, medtem ko sta nasproti sedeli njena sestra in mati. Ko se je pojavil oče, je mladenič spustil glavo in začel moliti: “Dragi Bog, blagoslovi to hrano. .. hvala ti za vse, kar nam daješ … !!!”

Nekaj ​​minut pozneje je mladenič nadaljeval z molitvijo: “Hvala ti Bog za tvoje usmiljenje …” Deset minut pozneje je mladenič še vedno molil s pokorno spuščeno glavo. Drugi so bili presenečeni, najbolj presenečena je bila njegova punca. Približala se mu je in mu zašepetala na uho. “Nisem vedela, da si tako religiozen !!!”

In mladenič ji je odgovoril: “Niti jaz nisem vedel, da je tvoj oče farmacevt !!!”

5/5 - (3 glasov)