Trgovina, kjer ženske lahko kupijo moškega! 🤣🤣🤣

Nekje so nedavno odprli trgovino, v kateri so ženske lahko izbrale in kupile – moža. Na vhodu so bila izobešena “navodila za uporabo”: Trgovino lahko obiščete SAMO ENKRAT !!! Trgovina ima 6 nadstropij in karakteristike moških se izboljšujejo, ko se povzpnete v višje nadstropje !!!

Lahko izberete kateregakoli moškega na nadstropju na katerem se nahajate ali pa se vzpnete v višje nadstropje Ne morete se vrniti v nadstropje nižje !!!

Ko se ženska odloči obiskati trgovino, da bi si poiskala partnerja: Na vratih prvega nadstropja piše: “TI MOŠKI IMAJO DELO” In ženska se odloči povzpeti v naslednje nadstropje.

Na vratih drugega nadstropja piše: “TI MOŠKI IMAJO DELO IN IMAJO RADI OTROKE” In ženska se odloči povzpeti v naslednje nadstropje.

Na vratih tretjega nadstropja piše: “TI MOŠKI IMAJO DELO, IMAJO RADI OTROKE IN NEVERJETNO SO LEPI” Waau, pomisli ženska, a gre naprej.

Na vratih četrtega nadstropja piše: “TI MOŠKI IMAJO DELO, IMAJO RADI OTROKE, SO NEVERJETNO LEPI IN POMAGAJO PRI HIŠNIH OPRAVILIH” Neverjetno, pomisli ženska, težko se uprem, da ne vstopim, vendar nekaj me vleče dalje in odide v naslednje nadstropje.

Na vratih petega nadstropja piše: “TI MOŠKI IMAJO DELO, IMAJO RADI OTROKE, SO NEVERJETNO LEPI, POMAGAJO PRI HIŠNIH OPRAVILIH IN ZELO SO ROMANTIČNI” …ženska se odloči vstopiti, ampak v zadnjem trenutku se premisli in odide v šesto nadstropje.

Na vratih šestega nadstropja piše: “STE OBISKOVALKA št. 31.456.012. V TEM NADSTROPJU NI MOŠKIH TO NADSTROPJE OBSTAJA SAMO KOT DOKAZ, KAKO NEMOGOČE JE ZADOVOLJITI ŽENSKO!!! >HVALA VAM, DA STE OBISKALI NAŠO TRGOVINO.”

Čez cesto od te je še ena 6-nadstropna trgovina , tu lahko moški izberejo in kupijo svojo ženo!!! V prvem nadstropju so: ŽENSKE, KI IMAJO RADE SEX V drugem nadstropju so: ŽENSKE, KI IMAJO RADE SEX IN NE TEČNARIJO PREVEČ. Višja nadstropja ŠE NIKOLI NISO BILA OBISKANA.

5/5 - (13 glasov)