Ples v maskah in nesrečen konec 😂

161
ples-v-maskah

Zakonski par je povabljen na vikend ples v maskah.

Pride tisti dan, ženo boli glava, zato se odloči ostati doma in prepriča moža, da gre sam na ples. Možu se je to zdelo neumno, a se je na njeno vztrajanje vseeno strinjal in odšel.

Žena popije aspirin, se uleže, zadrema in se po pol ure zbudi brez glavobola. Ker je bilo še zgodaj, se je odločila, da se pridruži možu na plesu.

Obleče si kostum fantoma, v katerem je bila zelo seksi, in se spomni, da njen mož ni videl njenega kostuma, zato se odloči, da se bo z njim malo poigrala. Na ples vzame taksi, prepozna svojega moža v kostumu Batmana. On se sprehaja po plesišču ter poljublja in otipava vsako vročo žensko.

Odloči se, da se bo malo poigrala z njim, se mu približa in začneta plesati. Tako plešeta (seveda ni povedala, kdo je) in mu šepeta na uho, da gresta lahko v avto na svež zrak. On se strinja, gresta ven, ona skoči nanj in seksata!

Nato gre takoj domov, skrije kostum in vzame knjigo ter bere in čaka svojega moža in razmišlja, kaj ji bo rekel.

Dve uri kasneje pride njen mož domov in ona ga vpraša: ” Kako je bilo?” Mož:” Bilo je dolgočasno, ker te ni bilo …”

Ona:” In si plesal?” Mož:” Veš, da nikoli ne plešem! Prišel sem na ples, srečal kolege iz službe in šel na poker…”

Ženska se razjezi, ker vidi, da ji mož laže in ravno ko mu je hotela vse povedati v obraz, jo mož prekine z besedami: “Tale, ki sem mu posodil kostum za Batmana, pa pravi, da je plesal kot še nikoli in da je bil na parkirišču z neko žensko v fantomskem kostumu in da mu je, ravno ko je končal, zamisli, počil kondom.

Takoj je hotel povedati tisti ženski, a je že odšla…..”

5/5 - (1 glasov)