NAGRADNA IGRA: Osvoji smešno majico! 🤪

Da bi tale lockdown preživeli čim manj stresno in da si ga boste lahko zapomnili tudi po čem dobrem, organiziramo v sodelovanju s trgovino www.t-majice.si nagradno igro.

Prihodnjih 6 tednov bomo vsak teden podelili eno izmed majic na spodnji fotografiji. Izbrali boste lahko velikost in pa model majice (moška ali ženska).  Nagradna igra bo potekala na našem Facebook profilu ROFL Smešne slike, videi, vici in zabava za vsak dan, zato nas spremljajte, da je ne spregledate.

 

Posebna ugodnost za vse bralce našega portala

Nudimo vam 15% popust s kodo ROFL na vse ostale majice na www.t-majice.si.

 

Oceni prispevek!

Novo! Prejmite smešnice na vaš e-mail!

: Dovoljenje: Strinjam se, da lahko stopite z mano v stik po e-pošti z uporabo podatkov, ki jih posredujem v tem obrazcu za namene pošiljanja novic, posodobitev in trženja.
Od novic se lahko kadarkoli odjavite. Če želite preklicati svoje soglasje kliknite povezavo za odjavo na dnu vsakega e-poštnega sporočila, ki vam ga pošljemo, ali pa nas kontaktirajte na info@rofl.si. Cenimo in spoštujemo vaše osebne podatke in zasebnost. Če si želite ogledati našo politiko zasebnosti, obiščite našo spletno stran. Z oddajo tega obrazca se strinjate, da lahko vaše podatke obdelujemo v skladu s temi pogoji.