Modrost starega možakarja 🤣

Ženska počasti sebe za svoj rojstni dan in si privošči lepotni tretma obraza in je zelo zadovoljna. Na poti domov se ustavi v butiku in na izhodu vpraša prodajalca:
“Oprostite ker vas nadlegujem, ampak kaj mislite, koliko let štejem?
“35.” odgovori.
“Pravzaprav jih imam 47,” in vsa zadovoljna oddide iz butika.
Sprehodi se še do McDonalda in ko naroči hrano, vpraša še človeka za pultom :”Upam, da vas ne gnjavim, ampak kaj mislite, koliko let štejem?”
“29.” odgovori prodajalec.
Ženska vsa zadovoljna reče :”Pravzaprav jih imam 47,” in vsa srečna odide.
Ko na postaji čaka na avtobus vpraša še nekega starca, koliko let bi ji dal .
“Jaz sem star 85 let, pa moj vid ni več tako dober. Ko sem bil mlad sem imel dober način, da preverim ženska leta. V tem primeru bi moral svojo roko položiti na vaše prsi.”
Ker ni bilo okoli žive duše, se ženska strinja s predlogom.
No in možakar jo prime za prsi in drži približno 5 minut, nato kot iz topa izstreli
“47.” 
“Pa to je neverjetno, kako vam je to uspelo?”
Možakar odgovori :
“Stal sam za vami v McDonaldsu.”


Novo! Prejmite smešnice na vaš e-mail!

: Dovoljenje: Strinjam se, da lahko stopite z mano v stik po e-pošti z uporabo podatkov, ki jih posredujem v tem obrazcu za namene pošiljanja novic, posodobitev in trženja.
Od novic se lahko kadarkoli odjavite. Če želite preklicati svoje soglasje kliknite povezavo za odjavo na dnu vsakega e-poštnega sporočila, ki vam ga pošljemo, ali pa nas kontaktirajte na info@rofl.si. Cenimo in spoštujemo vaše osebne podatke in zasebnost. Če si želite ogledati našo politiko zasebnosti, obiščite našo spletno stran. Z oddajo tega obrazca se strinjate, da lahko vaše podatke obdelujemo v skladu s temi pogoji.