Dnevnik neke ženske ( vredno branja) 🤦‍♀️🤣

607
Hurrraaaa, dobila sem vozniški izpit! Končno bom lahko vozila svoj avto,ne da bi poslušala inštruktorja, ko stalno ponavlja:”Pazi! Prepovedana smer! Pazi pešec!” …in podobne opazke.Sploh ne vem, kako sem ga sploh prenašala dve leti…
8.marec
Avtošola je priredila zabavo, ker sem končala. Inštruktorji so bili
ganjeni. Eden je rekel , da bo daroval mašo zame.Zdi se mi, da je eden od njih imel solze v očeh in je rekel, da bojo nazdravili meni. Zelo prijazno, ampak mislim, da moje vozniško le ni toliko pomembno za tako pretiravanje.
12.marec
Kupila sem avto! Na žalost sem morala pustiti avto v salonu, da mi zamenjajo zadnji blatnik, ker sem dala v rikverc namesto v prvo.
Ni prakse…komaj en teden vozim.
14.marec
In končno moj avto. Tako sem bila zadovoljna, da sem se odločila, da grem malo vozit. Verjetno so imeli tudi drugi isto idejo, ker je bilo za menoj ogromno avtov; trobili so kot nori…verjetno je bila ohcet in sem se jim pridružila in znižala hitrost iz 15 na 10 KM na uro.Verjetno jim je ugajalo, saj so začeli še bolj trobiti.
22.marec
Moji sosedje so super. Naredili so napis “PAZI MANEVER”; dali so mi največji parkirni in so prepovedali otrokom, da se igrajo, ko jaz manevriram. Mislim, da zato, da mi nebi nagajali. Še so dobri ljudje.
30.marec
Drugi vozniki stalno trobijo in mi delajo neke znake. Mislim, da je
prijazno, ampak malo nevarno. Neki tip mi je nekaj govoril, a ga nisem razumela, ker nisem našla gumba, da bi spustila šipo…kmalu bi zadela pešca. Dobro, da sem vozila z mojo potovalno hitrostjo…15 na uro.
10.april
Malo čudni so tej vozniki. Ne samo, da stalno mahajo ampak tudi kričijo stalno. Ne vem kaj hočejo, ker še vedno ne najdem gumba za šipo…morda mi hočejo dati kakšne informacije. Misli, da je tako, ker sem enega slišala, ko je reku:”Pojdi domov, pojdi!”
Neverjetno, kako je vedel, da grem domov. Ko bom našla gumb za šipe, mi bo bolj jasno, kaj mi hočejo vsi povedati.
19.april
Mesto je slabo osvetljeno. Danes sem šla prvič ven ponoči in sem morala imeti stalno dolge luči prižgane, da sem kaj videla.
Zgleda, da tudi drugi vozniki, ki so vozili nasproti , so se strinjali z mano, saj so tudi oni prižigali dolge luči. Edino kar ne razumem, zakaj so trobil. Morda za ustrašit psa ali mačko…mah, čudaki.
26.april
Danes sem imela prometno nesrečo. Zapeljala sem na rondo (krožni promet) in ker je bilo mnogo avtov ( ne, da pretiravam, ampak jih je bilo najmanj 4), nisem mogla zapeljati ven. Krožila sem in iskala priložnost za izvoz. Od kroženja se mi je zavrtelo in sem udarila v spomenik na sredini rondoja. Morali bi omejiti vožnjo po rondoju na 1 avto.
3.maj
Smola se me drži in drži. Šla sem po avto v garažo in, ko sem peljala na cesto, sem zgrešila pedal in pritisnila gas namesto zavore.Zadela sem mimoidoči avto in mu razbila celo desno stran. Goli slučaj je nanesel, da je to bil moj inštruktor vožnje. Dober človek…Brez razmišljanja sem vztrajala, da je moja krivda, toda on je vztrajno ponavljal: “Bog oprosti mi, prosim!….” Bog oprosti mi, prosim!….”
4.8/5 - (5 glasov)